Park FM Ankara 96.9


Çalmazsa Dinlemek için ▶️ Butonuna Tıklayınız
Cep Telefonunuzdan Park FM Dinlemek İçin 
Playerdeki QR Karekodu Okutunuz

Yayın Açılmazsa Dinlemek İçin;
http://www.parkfm.net

Park FM: Ankara’nın sevilen radyo istasyonlarından biridir. 2007 yılında yayına başlayan Park FM, 96.8 frekansıyla İç Anadolu Bölgesi’nde Ankara oyun havaları, bozlak, türkü müzik türündeki yayınları ile dinleyicilere hizmet vermektedir.

Park FM, geleneksel Halk müziğimizin ezgilerini, sevdiğimiz sanatçıların sesinden dinlememizi sağlar. Ankara Havası olarak adlandırılan birbirine benzeyen ve insan ruhuna ahenk katan ezgiler, günümüz pop müzikleriyle başarılı bir şekilde harmanlanmıştır. Bu müzik tarzı, Halk Edebiyatı Aşıklık geleneğinden beslenmektedir ve Milli kültür ögemizin yaşatılmasına katkıda bulunmaktadır.

Park FM, sadece müzikle sınırlı değildir. Faydalı içeriklere sahip birçok yayın programını dinleme fırsatına erişebilirsiniz. Radyo, Ankara’nın en çok dinlenen radyoları arasında yer almasını dinleyici tarafından bir ödül olarak görmektedir.

Ankara ve çevresinde 96.8 frekansı üzerinden takip edilebilen Park FM, aynı zamanda Türksat 4/A uydusu üzerinden ve başlıca Ankara, Nevşehir, İzmir, Konya, Eskişehir, Niğde, Kırşehir, Kayseri, Sivas, Aksaray, Kırıkkale ve Yozgat illerimizde dinlenebilir . Mobil cihazlarınızla da canlı radyo yayınlarını takip edebilirsiniz.

Park FM, İç Anadolu bölgesinin sesi, kulağı, ezgisi ve oyun havalarıyla şakırdayan bir radyo istasyonudur. Batılı tarz müziklerle yapılan dansı yapmacık bulan ve kendine oldukça uzak hisseden radyo dinleyicileri için en doğru adres burasıdır. Büyük Usta Neşet Ertaş’ın yanık bozlağından, içimizi kıpır kıpır eden oyun havalarına kadar, Park FM’de birçok müzik türünü bulabilirsiniz.